Followers

Mari (+) money dgn Klik heartBeat..^^

Wednesday, 12 January 2011

Unhappy..=(

hallo2 myblog...U know ka what happen to me lately???Saya stress nii..saya selalu rasa macam mau nangis..saya ndatau mcamna mo luahkan apa yang ada dalam hati saya ni..Semalam kn..saya mengalami insomnia yang sangat teruk.Saya betul2 nda dapat tidur..Padahal kemarin saya bersa penat yang teramat sangat..(Pernahka saya nda penat?)..Start dari jam7 lagi saya mau tidur..tapi nda dapat..jam4 pagi baru saya dapat tidur..Bagusskn??Hmm..saya banyak sangat fikir hal bah..saya susah hati..tapi saya berabis dah cuba mau atasi kesedihan di dalam hati saya ni..Apa yang saya fikir??

1)Pasal intersesi account yang dijangkakan tidak ada akibat cuti semester yang hanya 3Minggu.
Jadi bilala saya mau ambik tu subjek??Astaga..saya nda suka bh tu sbjek..Seriously..Mau nangis jak saya    fikir..

2)Semua subjek saya macam sangat tough..yayyy..macamana bah saya mau buat ni Ya Tuhan??Saya nda suka bh ni diploma yang saya ambil ni..saya macam tersesat jauh sudah..macamna saya mau restart??Boleh ka??

3)Di hostel ada masalah air which is very distractful...malas sa hari2 macam mo mengurik lubang perigi...tolonglah wahai kolej ku yang tercinta..atasilah masalah ini dengan kadar segera..

4)Saya mau main jigsaw puzzle..macam mau seminggu uda ni tau saya mo tu benda...huuu..saya pun ndatau knapa..tp,memang itula hakikat sebenar..

5)banyak lagi lahhhh hal lain..=(


Sekarang.apa yang patut saya buat??Saya betul2 memerlukan sesuatu untuk dilakukan bagi meREfreshkan otak..Wahhhh...tapi apa???loading................ndatau pa..

~such a bad week~

=(

No comments:

Post a Comment