Mari (+) money dgn Klik heartBeat..^^

Sunday, 3 June 2012

Life is not always about laugh

Assalamualaikum and good morning to my Mr.Blog.

Currently..I am in the middle of life-war..believe it?cross my heart and hope to die. I cant stand this anymore.Now I know what lead people to commit suicide.I almost do it.Yeah! I know its BERDOSA. Alhamdullilah..I still have ALLAH in myheart..deep inside. I have to face many problems that I never expect to have..

Sunday, 25 March 2012

lovely sunday

buka blog sebelum tidur sebab tringat janji hari tu mau write entry kaaaan?? I am have fun with sista,lolo my little sist, and ofcourse mydear honey bee.We went shopping to 1b..yeeahh..bought some useful stuff for him and I.Worth to buy I tell you.=)

Then, just now I intended to do my Law homework.However, after done rewrite the question nicely, I feel tired and lost all the strength.Duh! But, I'm not closed the book yet.It still beside me and you..I'll continue after makin some coffee for us..I wont give up that easy.heheh...Come on my can do it.hehe..

So, I just told you that for you to understand. I dont really have time to keep on update with u.don't get angry okeeyy?bubuii.=)

Friday, 23 March 2012

Hello 2012!!

Nah..ini adalah entry pertama untuk tahun 2012..bulan ketiga pun sudah kan..dan,dalam masa sesingkat ni,banyaaak sudah perkara yang terjadi kepada diriku ini.Terlalu banyak untuk aku ceritakan padamu
Well,,janganlah merajuk,aku memang dah berkali2 log in and mau post something.Tapi, ada saja yang menghalang..Apa-apa I am kan menconteng dirimu dengan kata-kata merepek ku.heheh..thanks for waiting me.
Ini sajalah mukadimahnya..nanti aku tulis lagi.verry soon.promise..><